Кинбурнская коса

Среда, 08.05.2024, 06:48
Приветствую Вас Гость

Регистрация
Вход
Главная » 2010 » Июнь » 11 » Аналіз статті від 08.06.2010року «Прес-тур на Кінбурн. Громадянська кампанія». Ілюзія правди про Кінбурн
13:13
Аналіз статті від 08.06.2010року «Прес-тур на Кінбурн. Громадянська кампанія». Ілюзія правди про Кінбурн
Ілюзія правди про Кінбурн Аналіз статті від 08.06.2010року
1) «Вже на виїзді з Миколаєва учасникам повідомили, що з села Василівки (одного з трьох селищ, розташованих на Кінбурзькій косі) виїхало чотири автобуси з людьми, що мають на меті не дати учасникам провести заходи.»
Було не чотири автобуса, а один, і той автобусом важко назвати! 

2) "В селі Покровка (де розташувалися учасники виїзду) з ранку на учасників прес-туру вже очікували агресивно-налаштовані селяни"
Люди не були агресивно налаштовані, вони лише хотіли, щоб їх почули!
І чекали вони не з самого ранку, а прибули близько 13:00! Приїхав хто хотів, ніхто нікого не збирав і ніким не маніпулював! Скільки ж можна терпіти брехню про те, що більшість жителів коси підтримує створення парку! Йдеться про 99% жителів Кінбурна, по даним ОДНОЙМЕННОЇ громадської організації «НАЦІОНАЛЬНИМ ПАРКАМ - БУТИ!». Якби люди не приїхали, на сьогоднішній день продовжували б говорити про те, що більшість жителів «ЗА»! Наші підозри підтвердилися коли ми дізналися, що громадська організація мала на меті спілкуватися лише з тими хто «ЗА» парк! Доказом цього є сама стаття Демальянсу: «спілкування з місцевими жителями активістів громадянської кампанії «Національним паркам бути!» Тому те що написано в статті інтернет-газети «ФРАЗА» є недоречним!«Но ослушаться команды «прибыть!» не посмели. Хотя, предполагалось, что общение с людьми будет происходить иначе, - в ходе подомового опроса. И тревожить никого не пришлось бы, и общение «глаза в глаза» наверняка сложилось бы.» 

3) «Їх представники мали бажання взяти участь в прес-конференції і донести позицію «мешканців селища Василівки»
Хочу зауважити, що це не позиція окремої купки людей – це позиція всього Кінбурна! На Кінбурнській косі невеличка купка людей виступає за національний парк! Люди, які там зібралися хотіли висловити думку всієї коси, а не лише Василівки – наголошую на цьому!  Доречі Василівка - найбільше село на косі!

4) «Активісти громадянської кампанії «Національним паркам бути!» не чекаючи початку заходу самі вийшли на зустріч, з метою послухати людей і дійти певної згоди.»
ЦЕ ВСЕ БРЕХНЯ! До двору, де знаходилися представники громадської організації в першу чергу пішли представники КІНБУРНСЬКОЇ КОСИ! Після розмови з активістами! Через хвилин сорок вони (представники кін бурна) вишли до людей і повідомили про заходи, які плануються! Незабаром вийшло декілька молодих людей і почали доносити свою позицію по національному парку! Трохи згодом вийшов і Деркач Олег!

5) «Абсолютно всі приїжджі виступали проти створення національного парку, наголошуючи на необхідності зміни керівництва діючого регіонально-ландшафтного парку. Жителі говорили про те, що ми вирішуємо їхні проблеми, не спитавши їх»
Все це абсолютна правда. Але наступне речення нісенітниця!!!!! «Ми запропонували провести широкі громадські слухання в кожному з населених пунктів Кінбурну щодо структури і дирекції національного парку, щоб дати можливість людям самім оцінити правильність рішення, тільки тоді частина васильківців почала погоджуватися з нами.»
  Це повна видумка! Нічого такого небуло озвучено! Лише тільки можу додати, що тесаме говорив і О. Деркач, який постійно стверджував , що був багато разів по селах Кінбурнської коси і в Василівці з цими питаннями зокрема! Прицьому жоден із жителів його небачив! Можна лише припустити, що у Олега Деркача свій інтерес! Можливо він планує стати майбутнім директором національного парку і розпорядником коштів з держбюджету??? При цьому він потрапляє на «золоте дно»! Доречі така думка дуже поширена серед громадськості!.....  

6) Хочу зновуж таки запевнити, що цілеспрямовано ніхто людей не збирав, на відмінну від осіб які представились активістами і приїхали до Кінбурна!!! Про те, що вся ця поїздка і проживання оплачено, нам зізналась одна з учасниць, хоча все це заперечували заядлі активісти! Цікаво також було дізнатися й те, що «проект реалізується за підтримки Офісу радника з питань сільського господарства, природи та якості харчових продуктів Посольства Королівства Нідерландів в Україні» Судячи по Інтернет-джерелах та телебаченню – коштів вкладає громадська організація немало! І в цьому плані простим мешканцям Кінбурну не підсилу протистояти такій «машині брехні»! Але ми також не будемо сидіти і мовчати, на що сподівалися так звані активісти! 

7) Написано «активісти кампанії проводили опитування населення на предмет статусу Кінбурської коси»! А на початку читаємо, що «спілкування з місцевими жителями активістів громадянської кампанії «Національним паркам бути!»! Тобто вже задовго до початку круглого столу планувалося провести такий собі піар-хід «ЗА НАЦПАРК», поспілкувавшись лише з тими хто за!!!!Хочу також сказати, що ця стаття вийшла після зустрічі, де нами було підняте це питання! Але нам відповіли, що ми приїхавши до Покровки, лише полегшили участь активістів в даному питання, які збиралися провести опитування жителів щодо нацпарку! Але тепер виявляється – все це продуманий хід!

8) Щодо робіт в стилі ленд-арт! То тут всіх захопило дерево зроблене львів’янкою! Спочатку всі думали, що воно справжнє, але підійшовши – воно викликало тільки подив і захоплення! Всі навіть фотографувалися біля нього! Ламати його нікому і на згадку не приходило! А хто це зробив невідомо! Можна лише з впевненістю сказати, так як жителі Кінбурна не їздять на таких дорогих машинах, ідею створення парку підтримують не всі…

Просмотров: 1661 | Добавил: Karp | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 3
3 БАЛДА  
0
"Ілюзія правди про Кінбурн" - оченьправильное название данной статьи. А вот вам и статья, в которой написана правда оваших делах: "Пеликан, попирающий свободы
и орхидея, нарушающая конституционные права, — кошмарные видения николаевских власть имущих" - газета 2000 Данная статья вышла в выпуске №23 (513) 11 - 17 июня 2010 г. http://2000.net.ua/2000/derzhava/zakon/67285

2 БАЛДА  
0
Усё понятно! Агафонов проснулся!

1 БАЛДА  
0
Кто сочинил этот бред?

Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
МЕНЮ САЙТА
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 40
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0